Trening hos oss

 

Hos oss trener du trygt og funksjonelt. Vi er eksperter på habiliterende, rehabiliterende og prestasjonsfremmende trening for mennesker i alle aldre.

Vi har fagpersoner med utdanning og erfaring fra Fysioterapi-høgskole, Norges Idrettshøgskole, Olympiatoppen, særforbund i NIF, klubblag, landslag, sykehus, opptreningssentre, revmatismesykehus  m.v..

Vi holder også kurs for pasienter i Aktiv med Artrose.

Gruppetrening

Vi har gruppetrening med veiledning i stor gruppe opp mot 10 personer per gruppe, alternativt liten gruppe med 2-4 personer. Skulle du ha behov for individuell trening kan vi også hjelpe deg med dette. Våre gruppetreninger avtaler du direkte med den enkelte fysioterapeut. Vi har grupper fra morgen til ettermiddag/kveld.

 

Treningsrådgivning

Mange av oss ønsker å komme i gang med trening på fritiden for å bedre helsesituasjonen eller rett og slett bli i bedre form. Noen ønsker å bli sprekere slik at de kan være med barn eller barnebarn mer, andre ønsker kanskje å bestige et fjell til sommeren og noen vil klare merke i «Birkebeinerrennet på Ski» til vinteren.  Ønsker du å oppnå fremgang er det to hovedpunkter som gjelder 1) STRUKTUR 2) KONTINUITET.

Vår spisskompetanse innenfor TRENING gjør at vi kan tilby deg hjelp med TRENINGSPLANER – MÅLSETTINGER – TILTAK – KRAV – KONSEKVENSER – EVALUERING.  Vi bruker metoder og virkemidler som er kjent i Idretten, Norges Idrettshøgskole, Olympiatoppen og Særforbund. Slagordet «Exercise is medicine» gjelder oss alle uansett nivå.

Dette passer for ALLE som ønsker forbedring i sin fysiske yteevne. Ta kontakt – du vil bli «coachet» av vår RÅDGIVER.