Kontaktskjema

Har du spørsmål? Send oss en henvendelse, og vi svarer deg så fort som mulig.

NB. Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i kontaktskjemaet.

Her finner du oss

Vi er lokalisert på CC Gjøvik i 4. etasje over treningssenteret.
  • Direkte adkomst via kjøpesenteret eller via inngang til kjøpesenteret fra Strandgata vis-a-vis Politihuset
  • Direkte adkomst med heis fra parkeringskjeller med 2 timers gratis parkering
NB! Før kjøpesenterets åpningstid kl. 10 er enkleste adkomst via inngangen fra Strandgata eller via heis direkte fra parkeringskjeller (innkjøring fra nord).

Om oss 

CC Helse AS er en helseklinikk på Gjøvik som består av fysioterapeuter og manuellterapeut. Vi har som mål å drive et profesjonelt og moderne praksisfellesskap som samler ulike fagområder til beste for pasientene.

Visjonen er å være en klinikk med bred helsefaglig kompetanse innen fagområdet muskel- og skjelettplager. Vi ønsker å være helhetsorienterte i vår tilnærming til pasienter, og vi ønsker å være en trygg og tillitvekkende helseaktør for deg som behøver hjelp med smerter eller sykdom.

Dine behov ønsker vi å møte med rask tilgjengelighet, grundig undersøkelse og effektive behandlingstiltak ved hjelp av våre ulike tjenester.

Vi ønsker at du skal oppleve oss som:

  • Hyggelige, trygge og tillitvekkende
  • Profesjonelle og faglig dyktige
  • Opptatt av deg og dine behov
Vi ser frem til å utvikle klinikken videre sammen med våre dyktige medarbeidere, leietakere og andre gode medspillere.

Våre behandlere

Lars S. Rønningen

Manuellterapeut / Spes. idrettsfysioterapi

Lars S. Rønningen er utdannet fysioterapeut i 2008 og videreutdannet manuellterapeut i 2011, samt godkjent spesialist i idrettsfysioterapi fra 2015.

Lars har hatt driftsavtale med Gjøvik kommune fra 2018. Han har tidligere arbeidserfaring fra Volvat Medisinske Senter i Oslo og Olympiatoppen. Parallelt har han de siste fem årene vært ansatt i Norges Skiforbund som del av helseteamet til herrelandslaget i alpint, hvorav de siste tre som leder av helseteamet.

Send forespørsel til Lars:

NB. Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i kontaktskjemaet.

Yngve Myhre

Fysioterapeut / Spes. idrettsfysioterapi

Send forespørsel til Yngve:

NB. Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i kontaktskjemaet.

Cato Bakkemo

Fysioterapeut / Trener

Cato Bakkemo er utdannet fysioterapeut i 1988. Han har også Topptrenerutdanning Diplomtrener fra Olympiatoppen og Norges Fotballforbund.

Han har arbeidserfaring som fysioterapeut fra Lillehammer Revmatismesykehus, ulike fysikalske institutter og Lillehammer ishockeyklubb. I 2011 var han med å etablere treningssenteret 360 grader på CC Gjøvik.

Han har jobbet som topptrener i klubbene Ham-Kam fotball og Lillestrøm Sportsklubb, samt årelange oppdrag i byene Lillehammer og Gjøvik i alle aldersgrupper. Nå er han engasjert i langrenn.

Send forespørsel til Cato:

NB. Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i kontaktskjemaet.

Morten H. Lund

Fysioterapeut / Osteopat

Morten har en bachelorgrad i fysioterapi fra 2002. Han har en etterutdanning på 5 år i osteopati, se for øvrig www.osteopati.org.

Morten har lang erfaring fra flere rehabiliteringsinstitusjoner og privat praksis, og har blant annet praktisert i Australia, Belgia og Nederland. Han har hatt driftsavtale med Gjøvik kommune siden 2014.

Send forespørsel til Morten:

NB. Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i kontaktskjemaet.

Torhild Nordengen

Fysioterapeut

Torhild ble utdannet fysioterapeut i 1993. Hun har lang erfaring innen rehabilitering, med bl.a. 15 år på Steffensrud. Hun har i tillegg erfaring fra sykehus og kommunehelsetjeneste.
Siden 2017 har hun driftsavtale med Gjøvik kommune.

Torhild har mange kurs og videreutdanning innen ortopedi og muskel-/skjelettplager. Hun er AktivA terapeut og jobber mye med artrose (aktivmedartrose.no). De siste årene har hun også jobbet med bekkenproblematikk.

Send forespørsel til Torhild:

NB. Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i kontaktskjemaet.

Kim Sjødis

Fysioterapeut

Kim har arbeidet som fysioterapeut siden 2014, og har opparbeidet bred erfaring innen ortopedi, idrettsmedisin og revmatologi. Før CC Helse har Kim tidligere arbeidserfaring fra Volvat Medisinske senter, ortopedisk avdeling ved UNN Tromsø, og Revmatismesykehuset i Lillehammer.

Kim har også tidligere erfaring som fysioterapeut for håndballaget LFHK. Kim har lang erfaring med og faglige kurs innen behandling av artrose, håndtering og opptrening etter skade/operasjon samt behandling av langvarige smertetilstander.

Send forespørsel til Kim:

NB. Vennligst ikke oppgi sensitive personopplysninger i kontaktskjemaet.